TUL joukkuesuunnistus 25.4.2007

Pe 25.5 klo 00.30

Joitakin korjauksia narulla olleisiin tuloksiin tehty. Mm Tolvasen Markun tulos parani toista minuuttia kuten hän oli uumoillutkin.
Ongelmat johtuivat siitä, että muutaman kerran kilpailijan tulos tallennettiin väärälle osuudelle. Korjausta yritin tehdä väärällä tavalla lukemalla kortin uudelleen. Kellon kortti kuitenkin pysähtyy ensimmäisellä lukemalla, eikä maaliintulon ja uudelleen lukemisen aikaa enää voi koneella saada.
Mutta MTR:ssä on tallessa ensimmäisenkin luvun tulokset, joten sieltä kaivamalla aikoja on korjailtu.

Pe 25.5 klo 11.30

Lisätarkistus muutti ainoastaan Riitta Hyppösen tulosta pari minuuttia paremmaksi, muutos ei vaikuta sijoituksiin.
Tuloksissa mukana alkuaaloilla hylätyt ja keskeyttäneet, koska muuten ei loppuosuuksia saa näkyville.
Väliajoissa puuttuvat ainakin toistaiseksi Juhani Nippalan ja Pia Keyriläisen väliajat. Tulokset laskettu MTR-tulosteista.
1. rastilla nro 69 Juhanin väliaika   2:25 ja Pian 2:21

Pe 25.5 klo 15.20

Alustavat joukkuekilpailun sekä seuraottelun tulokset laskettuna linkeistä.Joukkuekilpailussa joka sarjassa kukin kolmesta seurasta sai mitalin, Jyrylle kulta ja kaksi hopeaa, Akillekselle yksi kaikkea ja Sisulle kulta ja kaksi pronssisijaa.
Kisapaikan laskelmista poiketen C-sarjan kolmossija näyttäisi kuuluvan Akilleksen 2-joukkuelleeikä 1-joukkuelle.Seuraottelussa Akilles näyttää vievän ykkössijan, Jyry toisena ja Sisu kolmantena. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille.

La 26.5 klo 23.45

Emit-tiedot luettu kaikki uudelleen MTR3-laitteesta, mikä onnistui nyt hyvin kun Emit-kortit oli tallennettuna osuuksille. Tämä operaatio paljasti vielä kaksi virhettä. Slavan tulos parani 20 s, mutta ei vaikuta sijoituksiin. Sen sijaan Sari Siivolan aika kasvoi noin 4 minuuttia, mikä jo tarkasti katsoen näkyy kokonaisväliaikojen maalissakin. Tuo aiheutti yhden sijan putoamisen ja pikku muutoksen  joukkuekisassa.
Nyt ratakohtainen tuloslista on lopullinen

Su 27.5 klo 22.25

Väliajat nyt myös lopulliset.
Joukkuekilpailun tulosten B-sarjaan pikku muutoksia, lopulliset
Seuraottelun pisteet säilyivät entisellään, lopulliset

Arto

 

Kilpailukutsu

Kilpailuohje

Ratakohtaiset tulokset  lopulliset

Rastivälien ajat

Väliajat rasteilla

Joukkuekilpailun tulokset   lopulliset

Seuraottelun tulokset lopulliset